Plaszuilen

Zeilmakerij Smetsers heeft een inklapbare plaszuil voor 4 personen in de markt gezet. Dit nieuw door Zeilmakerij Smetsers ontwikkelde product voorziet in de vraag naar compacte mobiele plasvoorzieningen.  Deze inklapbare plaszuil heeft een aantal unieke eigenschappen, waardoor deze op vele locaties ingezet kan worden. 

Eigenschappen Plaszuil:

  • Inklapbaar
  • Licht in gewicht
  • Compacte afmetingen
  • Makkelijk te vervoeren
  • Leverbaar met afvoer
  • Gunstig geprijsd

Door deze unieke eigenschappen is deze inklapbare plaszuil op veel meer locaties in te zetten, dan de tot nu toe verkrijgbare mobiele plasvoorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een achtertuin met een smalle poort, een dakterras, een kelder of andere inpandige ruimte.  Enz. 

In principe kan deze inklapbare plaszuil overal ingezet worden, zolang er maar een afvoerputje in de buurt is.

Plaszuil met afvoer en grondkruis.

Deze inklapbare plaszuil is gemaakt van een zuur en chloor bestendig pvc gecoat zeildoek. Het geintegreerde frame bestaat uit verzinkt stalen profielen met een nokstuk en voetplaten. De inklapbare plaszuil met afvoer word standaard geleverd met een grondkruis, zodat deze overal stabiel geplaatst kan worden.  Aan de onderkant is de plaszuil voorzien van een filter, met daaraan een afvoer met GeKa slangkoppeling. 

 

Met Stalen frame van € 380,00

Met Aluminium Frame van € 402,50

 

Grote aantallen of wederverkoop op aanvraag.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW / af fabriek.

Standaard kleur Grijs.  

Instructiefilmpje