Spandoeken

Zeilmakerij Smetsers maakt spandoeken, banners en vlaggen in verschillende uitvoeringen, soorten en maten voor ondermeer de reclame brance, bedrijven en particulieren. 

Over het algemeen worden deze gemaakt van een PVC gecoat doek, wat leverbaar is in diverse kleuren, evt met een zwarte tussenlaag voor dubbelzijdige bedrukking, of in een M2 kwaliteit als brandwerendheid van belang is. 

Deze spandoeken, banners en vlaggen kunnen geheel volgens de wens van de klant op maat gemaakt worden. Het kan hierbij gaan om grote series of om enkele stuks.  Voor de verbindingsnaden, zomen of andere bewerkingen kunnen verschillende productiemethoden gebruikt worden, alle met hun eigen uitstraling en verwerkings mogelijkheden. Denk hierbij aan sniknaden, hete luchtlasnaden, hete bout lasnaden en de kwalitatief en optisch zeer goede HF lasnaad.

Voor randafwerking zijn er verschillende mogelijkheden: zoom met ringen, tunnels, koordprofiel. enz. enz. 

Ook voor de bevestiging zijn er verschillende oplossingen. U kunt hierbij denken aan eenvoudige spanrubbers en vastzethaken, maar ook aan een kompleet montage frame met euro klemps en verzinkt stalen buis of een aluminium opspanraam.