► Offerte aanvragen

 

 

 

 

 

Zeil op maat

Zoekt u een stevige oplossing voor het afdekken van bijvoorbeeld uw lading of een groot object? Dan kan een zeil op maat een mooie uitkomst bieden. Met een zeil van standaard afmetingen wordt misschien niet alles goed bedekt of heeft u veel meer zeil over dan u eigenlijk nodig hebt.

Bij Zeilmakerij Smetsers vinden we het een uitdaging om een zeil op maat te maken voor elke opdracht. Onze zeilen zijn pvc gecoat en verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. Naast oplossingen op maat hebben we ook standaardzeilen. In onze webshop kunt u die rechtstreeks bestellen.

Zeil op maat laten maken

Als u een oplossing zoekt die precies bij uw situatie past, kunt u bij ons een zeil op maat laten maken. Op die manier krijgt u niet alleen een zeil dat precies de goede afmetingen heeft, u kunt ook aangeven hoe u andere eigenschappen van het zeil wilt hebben. Zo kunnen wij het zeil omzomen en voorzien van ringen. Deze plaatsen we om de 50 à 75 cm, maar net zoals u het wilt!
Wilt u bij Zeilmakerij Smetsers een zeil op maat laten maken, dan kunt u het beste langskomen met het object of de toepassing waar u een zeil bij zoekt. Wij kunnen dan in onze werkplaats samen met u kijken wat de beste oplossing is.

Zeil op maat kopen

Wilt u een zeil op maat kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze ervaring van meer dan vijftig jaar hebben wij de kennis en de technische vaardigheden om u te voorzien van een advies waar u iets aan heeft.
Of u nu een oplossing zoekt voor het afdekken van een zwembad, uw huis wilt voorzien van een veranda , of uw boot buiten het vaarseizoenmet een dekzeil  wilt beschermen, bij Zeilmakerij Smetsers vindt u altijd een zeil op maat.

Wilt u meer weten over onze zeiloplossingen of wilt u graag een zeil op maat kopen, neem dan gerust contact op en maak een afspraak om langs te komen.

 

Offerte of informatie aanvragen