Zwembadafdekkingen

Coverzeilen

Een coverzeil / zwembadzeil van Zeilmakerij Smetsers is een fraaie solide winterafdekking/ winterzeil met een lange levensduur, toepasbaar op vrijwel elk zwembad. Een coverzeil wordt in onze eigen zeilmakerij volgens uw opgaven op maat gemaakt. Hierdoor is de kwaliteit gewaarbord en kunnen we snel leveren. Standaard worden onze coverzeilen rondom omgezoomd en voorzien van roestvrije ringen om de ca. 50 cm. Om het coverzeil regenwater doorlatend te maken zitten er in het midden van het zeil insnijdingen met daaroverheen een gaasstrook. Een coverzeil kan voorzien worden van o.a. ronde vormen, extra flappen, afgeschuinde hoeken, trapuitsparingen enz.

Een coverzeil/zwembadzeil wordt gemaakt van een extra sterk UV bestendig PVC-gecoat zeil van 650 gram/m², leverbaar in diversen actuele kleuren en tinten, zoals grijs, antraciet, zwart, blauw, groen. Zie de kleurenkaart op deze pagina. Andere kleuren op aanvraag.

→ Informeer hier vrijblijvend naar mogelijkheden en prijzen.

Een zwembad afdekken met een coverzeil heeft de volgende voordelen:

  • Beschermd het zwembad tegen herstblad en andere vervuiling
  • Doordat er geen zonlicht in het bad komt wordt algengroei vermeden
  • Verhoogd veiligheid voor mens en dier
  • Heeft een isolerende werking
  • Geeft een grote besparing op schoonmaakkosten in het voorjaar

Prijzen    (excl. btw en exclusief eventuele verzendkosten)

Voor het bepalen van de prijs van een standaard coverzeil berekent u de oppervlakte van het zeil Lengte x Breedte naar m². Voor de juiste maat van het coverzeil rekent u minimaal ca. 60cm. extra bij de badlengte en de badbreedte.  Het is verstandig om de randsteen helemaal onder het coverzeil te houden dus houdt daar eventueel rekening mee.

Staffel Cover 650 gram/m²
0-5 m² € 21,27 / m²
5-10 m² € 15,47 / m²
10-20 m² € 12,57 / m²
20-30 m² € 11,12 / m²
30-40 m² € 10,25 / m²
40-65 m² €   9,67 / m²
65-90 m² €   9,48 / m²
vanaf 90m² €   9,28 / m²

 

Meerprijzen:   

Voor coverzeilen met ronde vormen, extra flappen, afgeschuinde hoeken en diverse uitsparingen geld een meerprijs. Deze meerprijs berekent u als volgt. Neem de totale lengte x breedte inclusief de flappen. Bij deze basisprijs telt u de eventuele onderstaande opties op.

Hoekuitsparing/ afgeschuinde hoek € 26,25 per stuk
Kleine uitsparing (Trap e.d. ) € 35,00 per stuk
Ronde vorm per meter zoom  €   3,50 per meter zoom