Standaard

 

Harmonica

 

Rolgordijnen

 

Bevestigingsmaterialen

 

Aandachtspunten

 

Montage

 

Maatwerk

 

Kleuren maatwerk

 

 

Fotoboek

 

Offerte maatwerk

(Maatwerk wordt in eigen fabriek vervaardigd)

 

Comfort Waterdoorlatend

SHADOW COMFORT SHADESAILS -

 

Lucht- en waterdoorlatende schaduwdoek van Shadow Comfort geeft een aangename verkoelende werking. Door de open structuur heeft dit zonnedoek een extra ventilerende werking waardoor de temperatuur onder het doek verlaagd wordt. De zonnedoeken zijn voorzien ven een dubbel gestikte randafwerking met verstevigingsband en RVS triangel ogen op de hoeken. Beide zijden van het doek zijn zowel als onder- en bovenkant te gebruiken. Dit is afhankelijk van de maatvoering in uw toepassing en uw persoonlijke voorkeur.

Trendy en functioneel waterdoorlatend schaduwdoek

Schaduwdoek, ook wel bekend als zonnedoek of shadesail is bij Nettenverkoop in standaard afmetingen (driehoek of vierkant), maar ook als maatwerk verkrijgbaar. Bestel uw schaduwdoek online tegen scherpe prijzen en creëer eenvoudig een fijne en flexibele schaduwplek in de tuin, op het terras of elders.

- Zeer sterk HDPE weefsel
- Geen last meer van een hinderlijke parasolvoet
- Kan het hele seizoen buiten blijven hangen
- Tot 96% bescherming tegen schadelijke UV-stralen
- Geeft verkoeling bij warm weer
- De Shadow Comfort schaduwdoeken zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en wat groene zeep, let op de lichtste kleur zoals white of creme zijn erg besmettelijk en moeilijker te reinigen

- Schimmelwerend

- Eenvoudig te installeren

Veel keuze en variatie mogelijkheden Schaduwdoeken
Ieder schaduwdoek heeft aan ieder uiteinde een bevestigingspunt zitten. Shadow Comfort heeft gekozen voor RVS triangel bevestigingspunten in plaats van d-ringen. RVS triangel bevestigingspunten zijn veel stabieler dan een d-ring. Belangrijk is dat de doeken zo min mogelijk gaan schuiven op deze punten. Een schaduwdoek wat op drie of vier punten gemonteerd wordt moet gemaakt worden met curves. Een doek wat rondom voorzien wordt met RVS zeilogen om de 25 of 50 cm. kunnen we maken met rechte zijden. Belangrijk is dat een doek met zeilogen rondom vastgezet moet worden en niet alleen op de hoeken.

Alle standaard Comfort schaduwdoekproducten zijn per email te bestellen: info@zeilmakerijsmetsers.nl

 

Beschikbare afmetingen: