Verandazeilen en Terraswanden

Maatwerk in elke stijl van Zeilmakerij Smetsers.

Uw veranda afdichten zodat u er ook bij iets killer weer plezier van heeft?
Zeilmakerij Smetsers maakt speciaal voor u het perfecte verandazeil. Voorzien van raamindelingen die passen bij de architectuur en uitstraling van uw woning. Met deuren op de plaats die u wenst.

Deze wanden worden gemaakt van PVC gecoat zeildoek (± 680 gram/m²) en zijn leverbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen.  We kijken samen met onze klanten welke uitstraling het beste past op uw locatie.

Sommige klanten zoeken verandazeilen om tijdens feestjes e.d. hun overkapping of veranda tijdelijk dicht te kunnen maken, terwijl anderen juist een extra ruimte willen creeren waar ze het jaar rond gebruik van kunnen maken.

Onze verandazeilen kunnen worden onderverdeeld in 2 groepen,  te weten Budget en Premium.   

Budget

Pvc gecoat zeildoek van ± 650 gram/m² in een beperkt aantal kleuren.  Raamfolie 0.40 mm dik.  Montage aan bovenzijde d.m.v. van een aluminium kederprofiel/pees, of tourniquetdraaiers.  Montage aan zijkanten d.m.v. tourniquetdraaiers. Aan onderzijde zijn de budget verandazeilen voorzien van een spanstrook met ringen.  Deze verandazeilen hebben altijd liggende ramen van maximaal 132 cm. hoog.

Premium

Pvc gecoat zeildoek van ± 700 gram/m² in een ruim aanbod van kleuren.  Raamfolie 0.50 mm dik. Montage aan bovenzijde d.m.v. een aluminium kederprofiel/pees. Montage aan zijkanten d.m.v. Aluminium kederprofielen met daarlangs ritsen,  tourniquetdraaiers, of  klittenbandsluitingen ,  Montage aan onderzijde d.m.v. spanbuizen en spanners zodat de wand netjes gespannen blijft.  De verandazeilen kunnen liggende of staande ramen hebben. De Premium verandazeilen  kunnen ook worden voorzien van deuren d.m.v. ritsen , of d.m.v. een  schuifdeur.

Lees ook even de pagina over kwaliteit en garantie,   zodat u weet wat u koopt.

U kunt er voor kiezen om de wanden zelf te monteren of om de montage door ons te laten verzorgen. (premium uitvoeringen)

 Neem eens een kijkje in onze fotogalerij voor meer voorbeelden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

→  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u naar aanleiding van de ontvangen offerte onze showroom bezoeken, om e.e.a. eens te bekijken.   maak dan telefonisch of via email een afspraak zodat u zeker weet dat een van onze vakmensen aanwezig is.   (bezoek aan showroom is uiteraard geheel vrijblijvend)

→  Showroom bezoek