Verandazeilen en Terraswanden

Maatwerk in elke stijl van BTM Zeilmakerij

Uw veranda afdichten zodat u er ook bij iets killer weer plezier van heeft?
BTM Zeilmakerij maakt speciaal voor u het perfecte verandazeil. Voorzien van raamindelingen die passen bij de architectuur en uitstraling van uw woning. Met deuren op de plaats die u wenst.

Deze wanden worden gemaakt van PVC gecoat zeildoek (± 680 gram/m²) en zijn leverbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen.  We kijken samen met onze klanten welke uitstraling het beste past op uw locatie.

Pvc gecoat zeildoek van ± 700 gram/m² in een ruim aanbod van kleuren.  Raamfolie 0.50 mm dik. Montage aan bovenzijde d.m.v. een aluminium kederprofiel/pees. Montage aan zijkanten d.m.v. Aluminium kederprofielen met daarlangs ritsen of tourniquetdraaiers,  Montage aan onderzijde d.m.v. spanbuizen en spanners zodat de wand netjes gespannen blijft.  De verandazeilen kunnen liggende of staande ramen hebben. De verandazeilen  kunnen ook worden voorzien van deuren d.m.v. ritsen , of d.m.v. een  schuifdeur.

Lees ook even de pagina over kwaliteit en garantie,   zodat u weet wat u koopt.

U kunt er voor kiezen om de wanden zelf te monteren of om de montage door ons te laten verzorgen.

 Neem eens een kijkje in onze fotogalerij voor meer voorbeelden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij meten & monteren verandazeilen tot een afstand van ±100KM vanaf Middelbeers

→  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u naar aanleiding van de ontvangen offerte onze showroom bezoeken, om e.e.a. eens te bekijken.   maak dan telefonisch of via email een afspraak zodat u zeker weet dat een van onze vakmensen aanwezig is.   (bezoek aan showroom is uiteraard geheel vrijblijvend)

→  Showroom bezoek