Verandazeilen en Terraswanden

 

Kwaliteit

Aangezien BTM Zeilmakerij kwaliteit hoog in het vaandel heeft wordt qua materiaal uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig Europees pvc gecoat zeildoek.  Alle lasnaden worden hoogfrequent gelast om een zo duurzaam mogelijke verbinding te krijgen.  Ook alle ramen worden hoogfrequent gelast. Enkel ritsen en klittenband wordt gestikt. Alle gebruikte profielen en uitneembare staanders alsmede schuifdeuren zijn van geannodiseerd aluminium . 

Om onze kwaliteit te onderstrepen geven we daarom ook 2 jaar garantie op onze premium verandazeilen.

Raamfolie

Wij verwerken kwalitatief goede raamfolieen, maar deze transparante folie is geen glasplaat.  deze raamfolieen krimpen, en zetten uit afhankelijk van de temperatuur.  soms staat de wand strakker, en soms oogt de raamfolie heel los.  Als u de wand langdurig opgerold laat hangen, kan de raamfolie zover krimpen dat u de ritsen niet meer dicht kunt krijgen.

Rolt u de wand ook op, gecombineerd met wat hogere temperaturen,  kunnen er spanningsverschillen in de raamfolie komen.(zie foto)   dit is een eigenschap van het materiaal en kunnen we niet voorkomen. Het vervormen van de raamfolie in opgerolde toestand, gebeurd bij donkere kleuren zeildoek  (zwart en antraciet) doorgaans sneller dan bij lichtere kleuren.  Dit omdat donkere kleuren meer warmte vasthouden.

Ook in de pvc zelf kan vervormen & ribbelen als deze vaak opgerold hangt.   Dit is niet te voorkomen

Garantiebepalingen:

wanden van pvc gecoat zeildoek van  BTM Zeilmakerij worden met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd.  Mocht desondanks het product bij normaal gebruik binnen 2 jaar gebreken vertonen, dan worden deze door BTM Zeilmakerij kosteloos hersteld.  Hierbij kan sprake zijn van reparatie en/of gedeeltelijke vervanging (Dit ter beoordeling van BTM Zeilmakerij)  Eventuele transport en/of voorrijkosten worden separaat in rekening gebracht.  De garantie omvat productie en/of materiaalfouten met uitzondering van:

Geen garantie op kleine beschadigingen in het frame, oneffenheden van de zinklaag, roest/corrosie vorming minder dan 2% van materiaal oppervlak.  Geen garantie op ramen in schuifdeuren, schaduwstrepen op raamfolie, kleine doekbeschadigingen/verkleuringen en microbegroei in het doek. Geen garantie op het krimpen en/of vervormen van de raamfolie als gevolg van het oprollen van de wand in combinatie met fel zonlicht en/of hoge temperaturen. (zorg dus altijd voor bescherming tegen de zon en hoge temperaturen.  Beperkte garantie op ritsen.  Geen garantie bij onoordeelkundig gebruik en/of reiniging, extreme gebruiks / weersomstandigheden, en normale slijtage.