Verandazeilen en Terraswanden

 

Werkwijze

 

U kunt op 2 verschillende manieren een vrijblijvende offerte krijgen.

  1. u vraagt via onze website een vrijblijvende offerte aan. Hiervoor klikt u aan de linkerzijde van dit scherm op offerte aanvragen.  Stuur bij voorkeur enkele fotos mee, zodat we  kunnen zien wat de mogelijkheden zijn qua montage . U krijgt dan binnen enkele dagen via mail een vrijblijvende offerte toegestuurd.
  2. u komt op afspraak naar onze showroom, waar we samen met u bekijken wat de mogelijkheden en wensen zijn.  We kunnen dan terplaatsen een vrijblijvende offerte voor u maken.   Neem bij voorkeur wat fotos mee van uw overkapping of veranda en vergeet niet de globale afmetingen mee te nemen.  Afspraak in de showroom alleen op afspraak.

Als u besluit om n.a.v. de offerte de wanden te bestellen, maken we met u een afspraak voor het inmeten.

Zodra we de wanden hebben ingemeten, krijgt u van ons een opdrachtbevestiging , schets  en factuur toegezonden.  Wij vragen voor onze op maat gemaakte verandazeilen een aanbetaling van 30%.   De overige 70% kunnen a contant betaald worden bij het monteren van de verandazeilen of per bank vooraf.

Uiteraard is het ook mogelijk om de wanden zelf in te meten en te monteren.  U voorziet ons dan van een schets met de juiste afmetingen.  Naar aanleiding van deze schets maken wij ter controle voor u nog een werktekening, welke u zelf even moet controleren.   Ook voor het zelf inmeten en monteren geldt een aanbetaling van 30% , de overige 70% kunnen per pin of a contant voldaan worden bij afhalen.

U kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen om ons de verandazeilen te laten inmeten, om ze vervolgens zelf te monteren.